Romanian Russian English Bulgarian Login

Хотел Кристал

Настаняване

Капацитетът на хотела се състои от 296 различни стаи. Всички стаи са модерно обзаведени, климатизирани и предлагат съвременно оборудване. Значителна част от тях са направени специално за семейства с деца.

Двойна стандартна стая

Двойните стаи са с две отделни или събрани легла, може да се използват и като единични стаи. Стаите се състоят от входно антре, дневен кът с разтегателен фотьойл и маса. Удобствата включват телефон, сателитна телевизия, мини хладилник, сейф, интернет WiFi, балкон с масичка и столове, в самостоятелния санитарен възел има душ кабина, сешоар. Част от стаите са с морски изглед.

Фамилна стая

Тези стаи са специално създадени за настаняване на семейства с деца. Стаите се състоят от антре, за родителите - голямо легло, а за децата - детско легло на два етажа. Удобствата във фамилните стаи включват телефон, сателитна телевизия, мини хладилник, сейф, интернет WiFi, балкон с масичка и столове, в самостоятелния санитарен възел има душ кабина, сешоар. Двуетажните легла са подходящи само за деца!

Двойна стая супериор

Стаите супериор се състоят от антре, голямо помещение със спалня и дневен кът с два разтегателни фотьойлa и маса. Удобствата включват телефон, сателитна телевизия, мини хладилник, електрическа кана за кафе и чай, сейф, интернет WiFi, балкон с масичка и столове. В самостоятелния санитарен възел има душ кабина, сешоар, халати.

Фамилна стая "DELUXE"

Просторните фамилни стаи "DELUXE" предлагат редовни легла за трима души – спалня за двама и единично легло. Дневен кът с разтегателен фотьойл и маса. Удобствата включват телефон, сателитна телевизия, мини хладилник, електрическа кана за кафе и чай, сейф, интернет WiFi, балкон с масичка и столове. В самостоятелния санитарен възел има душ кабина, сешоар, халати.

Тройна стая

Тройни стаи с нов дизайн предлагат редовни легла за трима души – спалня за двама и единично легло или 3 единични легла. Дневен кът с фотьойл и маса. Удобствата включват телефон, сателитна телевизия, мини хладилник, сейф, интернет WiFi, балкон с масичка и столове. В самостоятелния санитарен възел има душ кабина, сешоар.