Услуги

Хотел “Кристал” разполага с голям външен басейн на две нива, просторна градина, различни съоръжения за забавления и уелнес зона с вътрешен басейн.

Басейни

Външният басейн е на две нива с площ 810 кв. м, с отделна секция за деца.
А просторната слънчева тераса и бар басейнът предлагат релаксираща обстановка. На разположение са чадъри, шезлонги и хавлии.
Вътрешният басейн е отопляем в крилата на сезона.

Градина

На просторната територия на хотела е разположена красива, добре подредена градина с много видове различни цветя, дървета и декоративни храсти.
В градината ще намерите кътове за отмора и тихи игри, а също така възможност и за спорт.

Спорт и забавления

Предоставянето на условия за различни видове активен спорт е част от стила на хотел “Кристал”. Като хотел с тенис корт в Златни пясъци, “Кристал” предлага безброй възможности за забавления.
На обширната територия на хотела се намират тенис корт с осветление, фитнес уреди на открито и закрито, площадка за петанк, тенис на маса, игрална зала с билярд и електронни игри, кът за тихи игри. През деня се провежда спортна анимация – пилатес, аква гимнастика, водна топка, стречинг, йога, турнири по волейбол и минифутбол и други интересни занимания.

За най-малките ни гости​

Детска площадка

За игри с много детски играчки и занимания с аниматори

Детски басейн

Детска секция с подходяща
дълбочина

Миниклуб

За игри с много детски играчки и занимания с аниматори

Минидиско

Специална вечерна детска
дискотека

Уелнес зона

Центърът за възстановяване и красота предлага вътрешен басейн, парна баня, хамам, приключенски душ, джакузи, различни видове масажи и терапии, вани с билки и етерични масла, фризьорски салон, маникюр и педикюр.

Осигурена е лекарска помощ – 24 часа.